Barion Pixel

info@bagbio.hu

Bagbio logo lebomló kukoricakeményítőből előállított öko bevásárló szatyor

Rólunk

A családunk

A bagbio.hu a mi családi vállalkozásunk.

A férjem miután megszerezte a diplomáját a szociális széférában kezdett el dolgozni, én pedig pedagógus voltam, amikor meghoztuk azt a döntést hogy elköltöztünk Magyarországról.

Tehát 2007-ben, mint akkor sokan mások, mi is elindultunk külföldre és meg sem álltunk  Dániáig.

Több, mint 10 évet éltünk Dániában, ahol a környezetvédelem kiemelten fontos helyet foglal el az ott élő emberek mindennapi életében.

A környezetünkre figyelést azok is megtanulják, akik más kultúrából érkeznek, ezért  megtanultuk mi is! Szelektíven gyűjtöttük a szemetet, biciklivel jártunk iskolába, mivel Koppenhága belvárosában hamarabb elértünk biciklivel, mint kocsival.

Dánia Koppenhága

Kifejezetten törekednek az élet minden területén ZÖLD és KÖRNYEZETTUDATOS életet élni és tanítani!

A gyerekek születése azonban, a mi életünkben is nagy változásokat hozott és újabb döntés született, haza költözünk Magyarországra. Mindezt azért tettük, hogy a nagyszülök és a barátok részesüljenek a gyerekek kis és nagy örömeiben, ahogy folyamatosan nőlnek és fejlődnek. Fontos volt számunkra, hogy lássák őket felnőlni. 

Ekkor jött a kérdés és most mit fogunk csinálni?

Kint a környezettudatos szemlélet több mint 10 év alatt bele itta magát a mi tudatunkba is! Nem volt kérdés, csinálni fogunk valamit, ami lassabban, bár, de jó úton halad itthon is a környezetvédelemben!

Segíteni a ZÖLD élet megvalósítását Magyarországon is! A sors is utat mutatott nekünk, mert ekkor találkoztunk a BAGBIO-val, innentől pedig már nem volt több kérdés!

Célunk, hogy a mi lebomló szatyrunk kerüljön a Te boltodba is! Célunk a termékpaletta bővítése, a megtanult környezettudatos élet tanítása és továbbadása gyermekeinknek, egy olyan vállalkozás felépítése, ami környezetünk védelmével párosul!

Föld és a természet kincseinek védelme, lebomló szatyorral