Barion Pixel

info@bagbio.hu

Bagbio logo lebomló kukoricakeményítőből előállított öko bevásárló szatyor

Lebomló kutyakaki zacskó (500 db/karton)

Biológiailag lebomló kutyapiszok, kutyakaki zacskó (500 db/karton), környezetbarát, a kutyapiszok könnyen felszedhető és elszállítható benne a szemetesig anélkül, hogy érintkezni kellene vele, nem szakad.

Anyaga kukoricakeményítő, mely erős, tartós, mégis környezetbarát megoldás.

Ideális: állateledel boltoknak, állatorvosi rendelőknek, állat gyógyászati készítményeket értékesítőknek.

Mérete: 220 + (2×60) x 400 x 0.015 mm

A BAGBIO lebomló szatyrot saját logóval/egyedi grafikával is kérheted, 10.000 darabszámtól.
Az egyedi nyomtatás minden rendelésnél egyedi árképzést igényel. Az ár függ a nyomat méretétől, színétől, a nyomott oldalak számától stb.
Amennyiben logózást/egyedi grafikát szeretnél, válaszd a szatyor + logózás/egyedi grafika lehetőséget, add meg a kívánt mennyiséget, majd a logó/grafika feltöltését követően küldd el a megrendelést. A megrendelés elküldését követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Fájl feltöltése – Egyedi grafika a szatyron

(max file size 64 MB)
Az ár nem tartalmazza az áfát, de tartalmazza a környezetvédelmi termékdíjat.

A környezettudatos vásárlók választása

Tény, hogy a környezettudatos termékek iránt folyamatosan növekszik a kereslet.
Az ezredforduló után született generációk közel 80%-a fontosnak tartja, hogy az üzletekben elérhetők legyenek a természetbarát termékek.

Bármilyen minta nyomtatható rá

A Bio Bag szatyrokra bármilyen egyedi minta nyomtatható. Ennek köszönhetően az Ön vállalkozásának logója is tökéletes színhelyességgel kerülhet a környezetbarát termékekre. Így a szatyorra pillantva sokkal több ember megismerheti az üzletét.

Strapabíró és rugalmas anyagból készül

Szerencsére a Bio Bag lebomló szatyrok valóban strapabíróak. A kukoricakeményítőből készült anyaguk és rugalmasságuk miatt a vásárlók számos terméket elvihetnek vele az Ön üzletéből vagy vendéglátóhelyéből. A szatyrok fülei mindig kényelmes fogást biztosítanak.